Over mij en mijn bedrijf

Sinds 2006 ben ik bezig met Sportmassage en Blessurepreventie. Daarna heb ik in 2011 ook nog een certificaat gehaald als Hersteltrainer. Dat betekent dat ik jou mag en kan helpen met jouw blessures en pijntjes. Daarnaast vind ik het ook gewoon super leuk om te doen. Want fit zijn, kunnen bewegen zonder pijn geeft ons allemaal een heerlijk gevoel. Mijn motto is dan ook; 

 

"Beter in je lijf, beter in je leven."

 

Vanaf 2014 ben ik in het bootje gestapt om mijn eigen praktijk te starten. Daarvoor was ik al actief als verzorgster bij AVW'66 in Westervoort. Niet alleen het 2e reserveteam en het talententeam O21 maar de gehele jeugd komt bij mij op de tafel. Door hen kwam ik erachter dat ik het super leuk vind om met sporters te werken. 

 

Nu is het 2016, en heb ik meer tijd voor jou. Heb je een blessure of een blessure gehad, dan geef ik jou graag en vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we kijken hoe ik je verder kan helpen of dat je wellicht met wat goede aanwijzingen zelf aan de slag kan gaan. 

 

In mijn praktijk op de Emmerik te Westervoort heb ik tegenwoordig een ruimte om samen alle tijd te nemen. Neem dus gerust contact op dan maken we een afspraak.

(Omdat ik naast de praktijk ook nog druk ben met allerlei andere sportieve dingen is het handig om een afspraak te maken.)